Jdi na obsah Jdi na menu

puk-cestice-velky-1-.jpg

STŘEDA 9.12.2015
ZS Rychnov nad Kněžnou
11. kolo KSM   -  18:00

ČESTICE x SEMECHNICE

znak.png

1:3

(0:1,0:1,1:1)

 

Sestava HC Čestice : Beránek L.(Sláma J.)
                                               Dočkal M.,Mlateček P.,Bartoň J.- Jančárek K.,Jiruška L.
                                               Sedlák L.,Šverák D.,Rubák Z.,   - Sajdl J., Šťastný M.
 
Branky : Bartoň (Dočkal)—Ivančic 2x,Jičínský
 
Rozhodčí : Kubišta – Umlauf,Kozík
 
Vyloučení : 7:8 (využití 0:2)
 
Komentář k utkání : Oproti deseti čestickým hráčům (bez juniorů) přijela Semechnice s nabytou sestavou,celý zápas se však odehrává ve „vlažném“ tempu.Hraje se vyrovnaná hra,za zmínku stojí střela čestického Šveráka a akce Dočkala po sebrání puku v útočném pásmu,ale semechnický Chalupný je zatím bezchybný. V 11.min. při vyloučení Jirušky semechnický Ivančic dává gól a otvírá zápas na 0:1!Následuje Sajdlova střela po pěkné akci v semechnické obraně, ale ani Mlateček a poté Dočkal skóre první třetiny nemění.
            Druhá třetina je více v režii hostů,Semechnice navyšuje na 2:0,poté ale Čestice hrají přesilovou hru 5:3,dnes však ani výborně hrající Bartoň  ve třech šancích gól nedává ,nedaří se však ani ostatním střelcům a v průběhu utkání kralují oba brankaři.
            V poslední třetině nevidí „malý“ ofsajd čárový rozhodčí,čehož využívá opět  Semechnický Ivančic a zvyšuje na 0:3. S blížícím se koncem zápasu se  Čestice snažili dohnat skóre a po nahrávce Dočkala snižuje Jarda Bartoň na 1:3.Domácí Beránek v závěru zápasu vychytal Semechnické „zbrojnoše“ a tak nakonec končí derby výsledkem 1:3!

Zapsal: Sajdl F.