Jdi na obsah Jdi na menu

puk-cestice-velky-1-.jpg

NEDĚLE 28.2.2016
ZS RYCHNOV NAD KNĚŽNOU

KRAJSKÁ SOUTĚŽ MUŽŮ - 16:30  
ČESTICE x SEMECHNICE

znak.png

 

3:2 sn

(0:0,2:0,0:2,prodl.0:0,SN 1:0)

 

Rozhodčí : Votroubek – Kareš,Plodek

 

Vyloučení : 6:7(využití v oslabení 0:1)

 

Diváků : 42

 

Sestava HC Čestice : Kolbaba J.(Novohradský J.)

                                                Dočkal ,Šverák M.,Šverák D. – Jiruška L.,Bartoň

                                               Rubák,Mlateček,Sedlák         -- Sajdl J.,Šťastný

                                               Kopecký L.,Kopecký T.,Říčař—Jančárek,Pokorný

 

Branky HC Čestice : Dočkal M.(Šverák M.),Kopecký T.(Říčař M.),Sajdl J. SN

       S.Semechnice :  Hejzlar,Jíčínský

 

 

Komentář k utkání :Tradiční rivalitní utkání KSM KHK začalo oboustranně opatrně a Čestice si byli vědomy ,že soupeře ze Semechnice již delší dobu neporazili.Přísloví „ co není –může být“ se však postupem zápasu postupně obracelo k domácím Čestickým.První třetina i přes vyloučení celkově sedmi hřáčů na obou stranách skončila bez branek.

            Z počátku druhé třetiny hrají Čestice přesilovou hru,i přes střelu L.Jirušky do náruče hostujícího brankáře a Sedlákem nastřelené tyčky se jim skórovat nepodařilo,ale získali převahu.Následně M.Šverák zatahuje puk po své levé straně a po krásné přihrávce otvírá skóre M.Dočkal – 1:0! V Čestické brance se dobře rozchytal J.Kolbaba,naopak v Semechnické síti končí puk po střele Říčaře a dorážce T.Kopeckého -2:0! V poslední minutě této třetiny jede sám M.Šverák na hostující branku,bohužel kličkou góĺ nedává.

            V poslední třetině se Semechničtí nechtěli smířit s takovýmto vývojem zápasu,přidali na důrazu a výsledkem byl Hejzlarův gól v čestické síti – 2:1!Do tempa se však dostala i  čestická „Šverákova“ pětka,která zatlačila hosty do jejich obranného pásma a vytvořila si slibné šance.Semechnice ve snaze vyrovnat zápas odvolává na poslední dvě minuty bránkáře a při hře 6:5 Jíčínským srovnává na 2:2 a posílá derby do prodloužení! Tam ještě Semechnice při vyloučení čestického M.Šťastného hraje přesilovou hru 4:3,díky výborně chytajícího Kolbaby se však skóre nemění a jde se na samostatné nájezdy!

            První série nájezdů končí stavem 1:1,nakonec udržel pevné nervy čestický J.Sajdl a „parádním blafákem“ zajištuje po delší době výhru v derby nad Semechnicí  3:2!

 
 
Zapsal: Sajdl F.