Jdi na obsah Jdi na menu

znak-SEMECHNICE.jpg

NEDĚLE 1.11.2015
ZS Opočno
4. kolo KSM   -  17:00

SEMECHNICE x ČESTICE

puk-cestice-velky-1-.jpg

 

8:2

(3:1,3:0,2:1)

 

Branky : Emmer T. 3x,Ivančic 2x,Čapek J.,Hetfleiš D.  --  Kubala V.,Dočkal M.
 
Rozhodčí :Votroubek M. --  Karlík ,Macek
 
Vyloučení :
4 : 7
 
Diváků : 100
 
Sestava HC Čestice : Kolbaba J.(Novohradský J.)

Sajdl J.,Kolář J.,Jančárek K.,Šverák M.,Jiruška L.,Sedlák L.

 Šverák D.,Bárta J.,Sedlák L.,Mlateček P.,Rubák Z.,Dočkal M.,Bartoň J.,Kubala V.,Řičař M.,Kopecký T.
 
Komentář k utkání :Tradičně rivalitní krajské hokejové derby mezi Semechnicí a Česticemi začalo opatrnou hrou obou soupeřů.Při prvním vyloučení čestického Šveráka  se skvělými třemi zásahy představil hostující brankář Kolbaba,ale v 10.min. při chybné rozehrávce již na puk nedosáhl a nejlepší hráč utkání Semechnický T.Emmer otvírá skóre zápasu 1.0. O čtyři minuty později domácí jakoby „střelotečí“ dostávají puk za Kolbabova záda a zvyšují na 2:0. Čestice se nevzdávají a po krásné akci M.Dočkala doráží Kubasa a snižuje na 1:2.Za nedovolené bránění na Šveráka hrají Čestice přes.hru,Kubasa netrefuje prázdnou Semechnickou branku ,puk získává již zmiňovaný Emmer a sólem přes celé hřiště uzavírá první třetinu na 1:3!
            Druhá třetina začíná přesilovou hrou Semechnic 5:3,netrvá dlouho,protože domácí zvyšují na 4:1.V 28.min. trefuje po krásné nahrávce Šveráka  M.Dočkal tyč semechnické brány,hra se vyrovnala , následně hlavní rozhodčí přehlíží dva po sobě jdoucí fauli  semechnických hráčů a „ náplastí“ na to vylučuje čestického Mlatečka, toho opět využívá semechnický Emmer a následně třetinu uzavírá gólem Ivančic na 6:1!
            V posledním dějství Čestice přitlačili na „pilu“, Šverák projíždí celým hřištem ,ale puk končí domácímu Chalupnému v náruči.Následuje sice krásná,ale těsně mimo střela čestického  J.Koláře,to však napravuje M.Dočkal a snižuje na 2:6.Hlavní rozhodčí posíla čestické hráče opět do oslabení 3:5,toho nevyužívá semechnický Emmer,ale Ivančic a dává na 2:7.Semechnice byla lepší na hřišti,ale tak výrazné skóre tomu neodpovídá ,jak se říká,nedáš-dostaneš,to platilo celý zápas a platilo to i při posledním gólu Semechnic na konečných 8:2!!

 

Zapsal: F. Sajdl