Jdi na obsah Jdi na menu

 

dsc_0200.jpg

Žáci Čestic vítězi okresní soutěže 2015-16 !!!

 

Letošního ročníku okresní soutěže žáků se účastnili týmy HC Rychnov, HC Žamberk a HC Čestice. Hrálo se čtyřkolovým systémem. Jelikož podmínky na našem zimním stadionu nám povolili odehrát na přírodním ledu pouze jedno utkání odehráli jsme tři domácí zápasy na Zimním stadionu v Rychnově. V sezóně jsme třikrát dokázali porazit tým Rychnova a se Žamberkem jsme se jednou rozešli smírně a každý zaznamenal po jednom vítězství. Závěrečné tři zápasy se sehráli v úterý odpoledne s celkovým vyhodnocením soutěže v Rychnově. Před posledními dvěma zápasy jsme vedli tabulku o dva body před Žamberkem.

 

HC Čestice : HC Žamberk

2 : 0 (0:0, 2:0)

Branky: Šupler (Hartman, Kapucián), Šupler (Hartman)

Závěrečná utkání se hrála na dvakrát patnáct minut čistého času. Po první polovině byl stav 0:0 a nutno podotknou, že jenom díky vynikajícímu Bártičoj v naší brance. Ve druhé polovině to na sebe vzali mladé pušky a díky dvěma brankám Ondry Šuplera jsme dokázali zvítězit. Po tomto vítězství jsme věděli, že už nám první místo v soutěži nikdo nevezme a tak jsme k závěrečnému zápasu soutěže promíchali sestavu.

 

HC Čestice : HC Rychnov

4 : 5 (1:2, 3:3)

Branky: Hovorka (Šimerda, Švagr), Švagr (Sluka), Šupler (Šmída), Hlaváč (Švagr)

Ve druhém utkání vzhledem k jistému titulu šli útočníci bránit a obránci útočit a bylo s toho velmi zajímavé utkání. Mladý Rychnovský tým ukázal svoji sílu a šel do vedení

3:1 ! Pět minut před koncem zápasu jsme dokázali srovnat na 3:3! Dvě minuty před koncem šel Rychnov opět do vedení, ale Čestice v čase 28:55 z hole Hlaváče srovnávají. Rychnov se s dělbou bodů nespokojil a v čase 29:32 jde do vedení 5:4 !!!

To, ale není vše. V čase 29:55 se na Rychnovskou branku řítí osamocená dvojice Poledno – Kapucián, ale střela druhého jmenovaného končí těsně vedle branky.

 

Na závěrečném vyhlášení jsme převzali pohár a zlaté medaile.

 

Individuální ocenění našich hráčů:

Nejlepší střelec soutěže : Martin Hlaváč (15 branek)

Nejlepší hráč týmu: Jakub Hovorka

 

Sestava: Bárta Michal - Sajdl Tomáš, Hovorka Jakub, Vilímek Patrik, Chaloupka Ríša, Sluka Josef , Šimerda Ondra, Švagr Robin, Hlaváč Martin, Hloušek Ondra, Vilímek Ondra, Izák Matěj, Poledno Adam, Kapucián Vojta, Hartman Jan, Šmída Štěpán, Šupler Ondra, Vrbata Karel, Mráz Martin

Trenéři: Sajdl Vladimír a Kapucián Ladislav

 

Ostatní výsledky:

HC Rychnov : Divočáci Žamberk 1:2

 

Tabulka OSLH 2015/16:

1. HC Čestice                  11 bodů

2. HC Žamberk                 9 bodů

3. HC Rychnov                  4 body

 

Zapsal: Sajdl Vladimír

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky ZÁVĚREČNÝ TURNAJ OSHL RK