Jdi na obsah Jdi na menu

puk-cestice-velky-1-.jpg

NEDĚLE 30.10.2016
ZS Rychnov nad Kněžnou
KRAJSKÁ SOUTĚŽ MUŽŮ   -  16:30
ČESTICE x TŘEBECHOVICE 

ZNAK.jpg

 

 

7:2

(3:1,3:0,1:1)

Rozhodčí: Kubišta, Pavlíček, Pošvář

Branky CES: Dočkal (Jančárek), Lunka (Šverák D., Jančárek), Kozel, Lunka (Javůrek, Šťastný), Šťastný (Jančárek), Kozel (Jiruška), Dočkal (Sajdl J.)

Branky TRE: Kouba (Tuček), Erban (Kouba, Tuček)

Vyloučení 8:12

Diváci: 50

Sestava CES: Kolbaba – Sajdl J., Jiruška L., Jančárek, Šverák D., Sajdl J., Kolář – Dočkal, Kozel, Bárta, Lunka, Šťastný, Javůrek, Rubák, Řičář, Kopecký T., Mlateček

Do utkání vstoupili lépe domácí. Již na začátku druhé minuty se protáhl podél mantinelu Jančárek a jeho pokus brankář hostí dokázal odrazit, ale pouze na hůl Dočkala, pro kterého bylo snadné dostat puk do branky 1:0. Svou převahu dokázali využít domácí až v 11. minutě, kdy přesilovou hru využil Lunka pohotovou dorážkou 2:0. Hosté dokázali snížit v 19. minutě, kdy nedůslednost potrestal Třebechovický Kouba 2:1. Domácí odpověděli vzápětí, za záda hostujícího brankáře pověsil puk pod víko Čestický Kozel 3:1. Po první přestávce proběhla nejkrásnější akce zápasu. Puk putoval na jeden dotek po ose Šťastný – Javůrek – Lunka , kdy posledně jmenovaný dostal puk do branky soupeře 4:1. Ve 25. minutě uklidil puk povalující se v brankovišti do sítě Šťastný 5:1. Na další branku si diváci museli počkat až do 39. minuty. Střelu Jirušky tečoval před brankářem hostí Kozel 6:1. Ve třetí třetině domácí polevili a hned se jim to vymstilo. Ve 43. minutě snižují hosté Erbanem 6:2. Nato reagují domácí, osamocený Dočkal přehodil hostujícího brankáře a stanovil konečný stav na 7:2.

 

Zapsal: M. Javůrek