Jdi na obsah Jdi na menu

puk-cestice-velky-1-.jpg

NEDĚLE 15.11.2015
ZS Rychnov nad Kněžnou
6. kolo KSM   -  16:30

ČESTICE x HRONOV

znak-HRONOV.jpg

1:14

(0:3,0:6,1:5)

 

 

Branky : Bárta J.—Jurča 2x, Luštinec 2x, Knížek 2x, Pahulák, Ansorge, Dudalík, Mlateček, Podzimek, Fišer, Rojšl, Exner
 
Rozhodčí : Kubišta J.- Kareš,Plodek
 
Vyloučení : 5 : 2
 
Diváků : 65
 
Sestava HC Čestice : Beránek L.,Novohradský J.

                                  Jiruška L.,Šverák M.,-Šťastný,Sajdl J.,-Jančárek,Řičař M.

                                  Dočkal,Kubasa,Bartoň-Sedlák,Kopecký T.,Bárta-Kopecký L.,Mlateček,Rubák
 
Komentář k utkání : Hru „kočky s myší“ připomínal nědělní zápas KSM v ledním hokeji na ZS v Rychnově n.Kn. mezi domácími HC Čestice a aspiranty na postup do vyšší soutěžě HC Wikov Hronov.Hronovští přijeli v nabyté sestavě „zvučných“ jmen a od začátku utkání to bylo znát. Ve třetí minutě padla první branka,hlavní rozhodčí ji neviděl,ale čestičtí ji přiznali.Následné vyloučení domácího Dočkala ještě vychytal Beránek, ale Hronov díky „dirigentovi“ Pahulákovi zvyšuje na 0:2 a za zvuku sirény propasovaly puk za Beránkova záda ,stav po první třetině 0:3!
            Druhou třetinu mimo střel domácího Dočkala a akcí Šveráka ovládá hostující Hronov ,za stavu 0:8 v domácí brance střídá Beránka  J.Novohradský! Novohradský „čaruje“,ale i přesto před koncem druhé třetiny hronovský Jurča bekhendem pod víko zvyšuje na 0:9!
            Hned na úvod třetí třetiny Hronov hraje přesilovou hru ,navyšuje na 0:10 a následně  po chybě čestické obrany na 0:11! Za vyhožení puku z obranného pásma mimo ledovou plochu dostává čestický Sajdl trest, i přes to Šverák projíždí hřištěm a po jeho střele Bárta snižuje dorážkou na 1 : 11!  HC Wikov Hronov je jasným favoritem této soutěže,konečné skóre navýšil na  1 : 14  a tak mu přejme postup do krajského přeboru v příští sezóně!!!

Zapsal: F. Sajdl