Jdi na obsah Jdi na menu

 

puk-cestice-velky-1-.jpg

NEDĚLE 6.3.2016
ZS RYCHNOV NAD KNĚŽNOU

KRAJSKÁ SOUTĚŽ MUŽŮ - 16:30  
ČESTICE x TŘEBECHOVICE

znak.png

 

2:1

(1:0,1:1,0:0)

 

Rozhodčí : Kubišta J.—Kareš,Pošvám
 
Vyloučení : 6:3 (využití 1:1)
 
Diváků : 54
 
Sestava HC Čestice : Beránek L.,(Kolbaba J.)
 
                                               Šverák M.,Šťastný M.,Bartoň—Jiruška L.,Jančárek
                                               Dočkal,Mlateček,Sedlák        ---Pokorný ,Sajdl J.
                                               Kopecký T.,Říčař M.
 
Branky HC Čestice : Bartoň (Sajdl J.),Šťastný M.(Šverák M.)
 
Komentář k utkání : V souboji o lepší umístění v tabulce play out KSM HK se na ZS V Rychnově n.Kn.  utkali HC Čestice s mužstvem SK Třebechovice „B“.Utkání začalo oboustranně opatrnou hrou, domácí brankář Beránek má zaznamenán první zásah lapačkou  až v 10.min. první třetiny. Čestice mají šanci díky dnes dobře hrajícího M.Šveráka,ale sám ještě gól nedává, následnou akcí po střele J.Sajdla dostává za záda třebechovického J.Novotného puk Bartoň a Čestice vedou  po první třetině 1:0!
            Druhou třetinu začali Čestice aktivněji ,M.Šverák samostatně zatahuje puk do obranného pásma Třebechovic,nahrává a nikým nehlídaný M.Šťastný nekompromisně zvyšuje na 2:0! Následuje vyloučení čestického J.Sajdla za podražení,tvrdá střela třebechovického A.Lochmana jde mimo čestické brány, ve snaze odebrat puk v oslabení atakuje nedovoleně hostujícího brankaře mimo brankoviště M.Šverák,Třebechovice  využívají přesilovou hru ,kde J.Lochman ml. sám průnikem dává kontaktní gól bekhendem a snižuje na 2:1!  HC Čestice navýšili tempo a následně M.Šverák jede sám 2x v jednom střídání po sobě  na hostujícího brankáře,ale gól nedává!
            Třetí třetinu se konečně začal hrát hokej na  úrovni krajské soutěže,hra se oboustranně  zrychlila ,přesto žádný tým nechtěl udělat chybu! V čase 58:53 vyloučen za hru vysokou holí domácí Mlateček, poté Třebechovice v závěru utkání stahují brankáře, při  hře 4 na 6 Čestice však v brance podržel „Berry“ Beránek ,a tak tři body zůstavájí doma ! Těšme se na odvetu v dohrávaném zápase  ve středu 9.3.2016 v Třebechovicích!!

 

Zapsal: Sajdl F.