Jdi na obsah Jdi na menu

 

ZNAK.jpg
 

STŘEDA 9.3.2016
ZS TŘEBECHOVICE P.O.
KRAJSKÁ SOUTĚŽ MUŽŮ - 19:30

TŘEBECHOVICE x ČESTICE

puk-cestice-velky-1-.jpg

 

3:1 

 

( 0:0,2:0,1:1)

 

Rozhodčí : Votroubek – Karous ,Horák

 

Vyloučení : 8:8 + HC Čestice 2 x 10min. O.T.  nesp.chov.,1x 5+20min. ( bránění špičkou holí)  / + SK Třebechovice 1 x 10 + 20 min. . nesp.chov.,využití 1:0 !

 

Sestava HC Čestice : Beránek L.,Kolbaba J.

                                               Dočkal,Šťastný,Bartoň – Sajdl R.,Jiruška L.

                                               Mlateček,Říčař,Rubák   - Sajdl J., Jančárek K.

                                               Javůrek, Kopecký T.

 

Branky HC Čestice : Dočkal M.(Jančárek K.)

 

Komentář k utkání : Dal se očekávat  „rušný“ souboj  o umístění posledního s předposledním ,a tak k tomu přistoupili i  rozhodčí a udělovali tresty jak na běžícím pásu pro  domácí  i hostující tým.První třetina se hrála otevřeně ,útočně na obou stranách ,ale vše pochytal domácí Novotný a hostující Beránek a tak se šlo do další třetiny za stavu 0:0.

            V páté minutě 2.tř. vyloučen za trest BSH (bodnutí špičkou hole) na 5 + do konce utkání čestický brankář Beránek,a tak do branky nastupuje J.Kolbaba!Následuje třebechovická  přesilovka 5:3 a domácí Erban dává vedoucí gól na 1:0. Čestice ožili ,L.Jiruška nastřeluje tyčku,následně vyloučen domácí Kouba do konce utkání za nesp.chování a Čestice hrají přesilovku 5:3,Třebechovice se však  ubránili a naopak v 35.min. po nahrávce J.Lochmana dává gól Pelcl a zakončuje třetinu na 2:0!

            V poslední třetině však  koriguje po Jančárkově nahrávce čestický M.Dočkal na 2:1,nastává doba oddychových časů a vyloučení,hostující M.Šťastný dostává trest za nesp.chování do konce utkání,naopak ještě třebechovický Špička je vyloučen za podražení, HC Čestice hrají v poslední minutě zápasu při odvolání brankaře přesilovku 6:4, Novotný ale v brance Třebechovic je bezchybný ,jednu ze střel  zachytává domácí Špička a následně A.Lochman do prázdné brány zakončuje na 3:1!

 

Zapsal: Sajdl F.