Jdi na obsah Jdi na menu

       hcpng

19. kolo oblastní ligy ledního hokeje

SK Žamberk x HC Čestice

neděle 27.1.2019     16:30
zimní stadion RYCHNOV NAD KNĚŽNOU

znak.jpg   
 

1:3

(1:0,0:1,0:2) 

Sestava HC Čestice :

Novohradský J.

Karásek J., Mervart J., Bárta J., Javůrek J., Dvořák M., Kozel J., Šimerda F., Dočkal M., Kopecký T., Uhnavý O., Jančárek K., Kašpar J., Sajdl V., Skála D., Suchánek A.

 

Góly HC Čestice

38:46  Skála D., asistence Sajdl V.
45:47  Kašpar J., asistence Javůrek J.
59:29  Dvořák M., asistence Sajdl V. a Novohradský J.

Vyloučení HC Čestice

2 min. Kozel J.
2 min. Mervart J.
2 min. Jančárek K.
2 min. Karásek J.
2 min. Šimerda F.
2 min. Jančárek K.

         Do dnešního zápasu nastoupily oba týmy s vidinou výhry a už od začátku to bylo na hře vidět. Velké boje o puk, tvrdé odstavování hráčů a hromada střel na obě brány, leč bez nějakého výsledku. To byl začátek první třetiny. V 15.minutě po samostatném úniku skóroval do naší branky Hubálek.I přes velkou snahu Čestice do konce první třetiny nedokázali prostřelit žambereckého Kalianka. Ve druhé třetině se hra vyrovnala a až na pár faulů po kterých následovalo vyloučení, byla hra pro  diváka celkem nudná. Oživení přišlo až v 39.minutě kdy po přihrávce Sajdla V. vyrovnal skóre Skála D. Ve třetí třetině šlo tedy o všechno. Hra se zrychlila, došlo na více osobních soubojů a tím pádem se i více vylučovalo, ale převážně na straně Čestic. I přesto naši dokázali ve 46. minutě upravit skóre na 1:2 po úniku našeho beka Kašpara J. V 58. minutě došlo k vyloučení 3 našich hráčů a Žamberk viděl šanci jak vyrovnat, nebo i vstřelit vítězný gól. Proto při našem hromadném vyloučení odvolal Žamberk gólmana a pokoušeli se hrou 6 na 3 dostat puk za záda gólmana. I při této přesile naši nepodlehli a po chybě soupeře vstřelil puk do Žamberecké brány Dvořák Martin. Tím se Čestice ujistili, že tři body putují k nám a Žamberk zůstane stéle bez bodu na konci tabulky.

Své vítězství Čestice oslavily děkovačkou s fanoušky a posezením na ledě za zpěvu písničky Vysoký jalovec.

Děkujeme Žamberku za pěkný zápas a přejeme brzké uzdravení hráči Žamberka, který si při rozbruslení po nešťastném pádu způsobil zranění.

 

Dnešní zápas bylo možno sledovat i díky online zápisu.

Je to zatím ve fázi testování, proto prosím omluvte drobné nedostatky a výpadky. Vše budeme postupně vylepšovat k plné spokojenosti.

Děkujeme Lukáši Kopeckému, že pro nás vytvořil tyto stránky pro online přenos zápisu z utkání.

ONLINE ZÁPIS ZDE.....

 

img_20190127_183509.jpg

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář