Jdi na obsah Jdi na menu

                puk-cestice-velky-1-.jpg

WINTER CLASSIC

NEDĚLE 8.1.2017
PŘÍRODNÍ ZIMNÍ STADION ČESTICE
KRAJSKÁ SOUTĚŽ MUŽŮ   -  16:30
ČESTICE   x   LANŠKROUN

ZNAK.jpg

 

 

4 : 3 sn 

(3:0,0:3,0:0,sn1:0)

 

Sestava HC Čestice : Beránek L.( Novohradský J.)

                                               Bárta,Morong,Dočkal – Sajdl J.,Jiruška

                                               Javůrek,Šťastný,Šverák D. – Sajdl R.,Kolář

                                               Říčař,Kopeclý T.,Mlateček – Šverák D.,Rubák

 

Branky HC Čestice : Morong(Mlateček),Javůrek (Mlateček),Šverák M.(Mlateček),Mlateček

 

Rozhodčí : Janovský – Kozák,Havelka

 

Vyloučení : 2 : 5 (využití 0 : 1)

 

Diváků  : 295

 

 

Komentář k utkání : Venkovní zápas  KSM  tzv. „ winter clasic“  odehraný na čestické přírodní aréně vyšel výborně a to od A do Z.Ještě v sobotu zde byla teplota – 24 ° C, ale den poté se zápas odehrál za přijatelných – 5 °C.Domácí Čestice inspirovány novou kolekcí zeleno – bílých dresů vlítli na Orli jak draci a výsledkem bylo vedení po první třetině 3:0,když po gólech Moronga,Javůrka a M.Šveráka jim pokaždé asistoval Mlateček.

O přestávce hostující trenér hlasitě promluvil k sestavě ,že takhle se asi hokej hrát nedá a do druhé třetiny přišlo úplně jiné mužstvo.Lanškroun začal více bruslit a kombinovat a výsledkem bylo dorovnání stavu druhé třetiny na 3:3!

Poslední část zápasu byla bohatá na šance,do hry však vstoupily oba dobře chytající brankáři a nepustili puk za svá záda.Ve skvělém výkonu pokračovali i v 5 min. prodloužení,gól nepadl a tak došlo na samostatné nájezdy.Rozhodlo se až v šesté sérii (do této doby bez gólů),kdy neprve čestický Beránek „bravurně“ lapačkou vychytal skoro jistý nájezd lanškrounského Nastoupila,aby poté Mlateček svým nájezdem ukončil utkání na konečných  4:3! 295 platících diváků tak vidělo dramatický zápas se šťastným koncem pro domácí,je třeba pochválit i trojici rozhodčích za bezchybný výkon na přírodním ledě!

 

Zapsal: Sajdl F.

 

img_4183.jpg