Jdi na obsah Jdi na menu

HC Čestice – HC Litomyšl „B“

4 : 5 po s.n. (2:2,1:2,1:0)

 

Sestava HC Čestice:

Beránek L.( Novohradský J.)

 

Dočkal ,Bárta,Kubasa                                   Sajdl R.,Jiruška L.

Morong,Sajdl L.,Kozel                                  Sajdl J.,Šťastný M.

Kopecký L.,Šimerda F.,Kopecký T              Jančárek K.,Marek F.

 

 

Rozhodčí : Hlava J.,Zezulka,Opravil (vše Králiky )

 

Vyloučení : 5:7 (využití 0 :2)

 

Branky HC Čestice : Morong (Sajdl L.),Kubasa (Bárta J.),Dočkal M.(Kubasa),Sajdl R.(Jiruška L.)

 

K utkání : Bez zraněných M.Šveráka a J.Javůrka v předešlém zápase v Žamberku nastoupili domácí HC Čestice v dobré sestavě ! Zápas byl divácky zajímavý a přitažlivý ,hostující Litomyšl otvírá skóre ve 3.min. zápasu,na to odpovídá D.Morong super přihrávkou na L.Sajdla ….1 : 1 ! V10.min. první třetiny vymetl Kubasa „ šibenici“ hostujícího brankaře  a vedeme 2 : 1 ! Bohužel v přesilové hře  v 18.min. první třetiny srovnává Litomyšl na 2 : 2 !

            Hezký hokejový zápas, ve 25.min. M.Dočkal krásně využívá své šance a Čestice navyšují na 3 : 2! Následně proniká v přesilové hře sám domácí Kubasa ,bohužel neskóruje .Naopak  Litomyšl  využívá své přesilové hry  v půlce zápasu a srovnává na 3 : 3 !Další přesilová hra  Litomyšle  ve 36.min.,od Čestic velmi dobře odehraná, i přesto hostující Litomyšl zvyšuje na 3 : 4 !

            Třetí třetina vyzněla více pra domácí,L.Sajdl v 58.min.sám proniká .je sražen na mantinel,následně v přesilové hře „ dělovkou“ od modré R.Sajdl dostává Čestice do utkání

4 : 4! Následují nájezdy 5 na 5, stav 2 : 2 ,jedenáctý nájezd Sajdl L. – tyč, následně hostující Lustyk mezi betony domácího Beránka zajistil Litomyšli 2 body !!

 

Zapsal: Sajdl Fr.