Jdi na obsah Jdi na menu

       hcpng

11. kolo oblastní ligy ledního hokeje

SK Žamberk x HC Čestice

pátek 11.1.2019     19:30
zimní stadion ŽAMBERK

znak.jpg   
 

 

2:3

(1:0,0:2,1:1) 

Sestava HC Čestice :

Novohradský J.

Karásek J., Mervart J., Jiruška L., Bárta J., Javůrek J., Dvořák M.,                              Dočkal M., Kopecký T., Uhnavý O., Jančárek K., Sajdl V., Suchánek A.

 

Góly HC Čestice

26:32  Dočkal M., asistence Mervart J.
30:16  Mervart J.
55:47                    ., asistence Javůrek J. a Dvořák M.

 

Vyloučení HC Čestice

2 min. Bárta J.
2 min.                .
trestné střílení - faul Sajdl V.
2 min. Dočkal M.
2 min. Sajdl V.
2 min. Mervart J.

  Na dohrávku 11. kola přijeli Čestice do Žamberka na hřiště pod širým nebem. Už při příjezdu bylo jasné, že to nebude lehký zápas, protože na teploměru byla teplota -3°C a z nebe se sypala hromada sněhu. Po rozbruslení rolba musela sebrat hromadu sněhu z ledové plochy a začalo se hrát. Ale hned po několika minutách bylo na ledu tolik sněhu, že puk si hráči museli hledat. Tento stav velice stěžoval přihrávky, střely a celkovou hru. Puk při střelbě po hřišti poskakoval přes kupičky sněhu a při jedné takové situaci se podařilo soupeřovi trefit skákající puk a přehodit našeho golmana. Tím se Žamberk ujal vedení až do 7 minuty druhé třetiny, kdy po nahrávce Honzy Mervarta skóroval Martin Dočkal. Toto vyrovnání dodalo Česticím na kuráži a bojovnosti. Ve třicáté minutě se dostal ke střele Honza Mervart a dokázal překonat žambereckého brankáře. Hra byla velice vyrovnaná a nikdo by si nevsadil na vítěze. V 56.minutě si naši výsledek ještě pojistily a skóre upravily na 1:3. Žamberk se nechtěl vzdát a proto po velkém boji skórovali na 2:3. Na poslední dvě minuty domácí odvolali golmana a zkusily obrátit výsledek ještě ve svůj prospěch, ale marně. Zápas skončil s výsledkem 2:3 pro Čestice.

Při zápase se zranil náš Lukáš Jiruška, který při chytání letícího puku si obrazil prsty. Přejme mu brzké uzdravení. Dále musíme poděkovat čestickým fanouškům, kterých i přes nepřízeň počasí do Žamberka dorazilo fandit naším borcům přes 30.

 

img_20190111_200259.jpg

 

Náhledy fotografií ze složky 11. kolo - SK Žamberk x HC Čestice

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář